vrijdag 19 oktober 2018 | Login

(aller)laatse kofferbakverkoop aan het kanaal Speciaal

Zaterdag 25 augustus a.s. zal dit jaar de laatste van 9 kofferbakverkopen langs het Apeldoorns-Kanaal worden gehouden (misschien ook echt de laatste!?) Ondanks de voorspellingen van regenachtig weer gaat deze verkoop natuurlijk door. Veel standhouders nemen zeiltjes of partytenten mee, en bezoekers een paraplu!

 Er is vernomen dat enkele buurtbewoners die niet willen dat de kofferbakverkopen stoppen langs het Kanaal deze zaterdag een ludieke actie gaan houden, wat dat gaat worden is nog geheim. Ja, helaas
voor het laatst dat klopt. Er komen enkele klachten uit de buurt bij de gemeente binnen en daar moeten wij als organisatie steeds een oplossing voor zoeken en maatregelen nemen, om toch een vergunning te krijgen. Dat houdt een keer op. Het  kost ons zoveel energie, tijd en mankracht om die allemaal uit te voeren, dat we op zoek gaan naar een andere locatie waar bijna geen mensen wonen!"  "Dus we kunnen eigenlijk wel zeggen dat enkele buurtbewoners ons hebben weggepest!" volgens de stichting.

Wel staat vast dat de organisatie zaterdag rond 10.30 uur de 30.000e betalende standhouder in het zonnetje gaat zetten met gebak, een certificaat, slingers en ballonnen!

Dankzij de netto-opbrengst van de gehouden 134 kofferbakverkopen heeft de stichting WHOE in 15 jaar 113 vrachtwagens met hulpgoederen kunnen laten rijden met een totaal van 1,2 miljoen kg. tweedehands hele goede goederen.

Heel veel tehuizen, instellingen en particuliere zeer arme mensen in Roemenië en Oekraïne hebben daardoor een iets beter leven gekregen!!

Alles over die transporten en de kofferbakverkopen kunt u lezen op www.whoe.nl en in de nieuwe NIEUWSBRIEF op www.whoe.nl/nbaug2018.pdf

1 Reactie

  • Reactielink
    Edwin Kuipers zondag, 26 augustus 2018 21:43

    Er is een petitie gestart voor behoud van de kofferbakverkoop aan het Kanaal. Ik als bewoner van de Dreven heb geen enkele overlast van kofferbakverkoop, vind het een gezellig evenement en vind het zeer goed georganiseerd. Ik steun de petitie van harte.. Ook de petitie tekenen? Er zijn inmiddels al 900 steunbetuigingen.

    https://kofferbakverkoop.petities.nl

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen