dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Laatste kaarten beschikbaar voor bioscoophit Mamma Mia: Here We Go Again!

Met een voorverkoop die inmiddels ruim 40% hoger ligt dan eerdere edities, blijft de populariteit van het Vue Openlucht Filmfestival groeien. Gisteren behaalde het filmfestival zelfs een dagrecord in de kaartverkoop van de afgelopen drie jaar.

Momenteel worden de laatste tickets verkocht van de feel-good film Mamma Mia: Here We Go Again!, maar ook voor Mission Impossible - Fallout, Jurassic World: Fallen Kingdom en Wild moet het publiek snel in actie komen om nog een mooi plekje te bemachtigen in Stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. Van 17 tot en met 25 augustus toont het Vue Openlucht Filmfestival met haar brede aanbod films voor elk wat wils op een megagroot doek midden in de natuur. Kaarten zijn via de website verkrijgbaar.

Filmprogramma
Stadspark Berg en Bos is het decor van het Vue Openlucht Filmfestival en biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune.

 

Mission Impossible - Fallout

17 augustus

Incredibles 2

18 augustus

Hereditary

19 augustus

Wild

20 augustus

Book Club

21 augustus

Mamma Mia: Here we Go Again!

22 augustus

The Meg

23 augustus

The Spy Who Dumped Me

24 augustus

Jurassic World: Fallen Kingdom

25 augustus

Vue is verantwoordelijk voor de techniek en de programmering. De organisatie van het Vue Openlucht Filmfestival ligt in handen van Accres Apeldoorn BV.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen