Voor de 15de keer koopjes vanuit de kofferbak

Voor de 15de keer koopjes vanuit de kofferbak Speciaal

Op zaterdag 30 juni is het weer zover, de enige echte Apeldoornse Kofferbakverkopen gaan van start aan het Apeldoorns Kanaal. Vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. (Het klinkt wat arrogant maar wel waar, aldus de organisatie!)

Negen zaterdagen vanaf 9.30 - 15.00 uur struinen langs 250 standhouders die tweedehands goederen aanbieden voor heel lage prijzen. Net dat ene boek scoren of dat laatste poppetje voor je verzameling, een nieuwe stofzuiger of dat speelgoed uit het verleden, dat leuke truitje kopen of net die juiste afstandbediening vinden. Dan even uitrusten op een terrasje bij de cateraars.

Vanaf 28 mei is de kaartverkoop gestart en de eerste twee zaterdagen zijn al uitverkocht. Reserveren kan via de site www.kofferbakverkopen.nl of op dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur aan de Prinsenweide 14 in Apeldoorn.
Vanaf de eerste kofferbakverkoop kunnen ook grondplekken gereserveerd worden bij de opgepimpte caravan van de organisatie halverwege het terrein. Nieuw dit jaar is dat er i.v.m. veel breuk helaas geen goederen met glas (glazen, asbakken, vazen, schilderijen met glas enz. enz.) meer mogen worden verkocht! Door het overlijden van de hoofd-cateraar, zijn er dit jaar nieuwe cateraars met meer producten om te eten en drinken!
 
Bezoekers van de Kofferbakverkopen hoeven ook dit jaar geen parkeergeld en entree te betalen! Parkeren kan nog steeds aan de WEST-kant van het Kanaal, maar NIET in wijk "Schatkamer van Zuid", volg de borden vanuit alle windstreken.

De netto-opbrengst van de Kofferbakverkopen wordt gebruikt om de hulptransporten die de stichting W.H.O.E. organiseert te betalen, afgelopen seizoen 13 combinatie vrachtwagens!

Alle info over deze landelijk bekende Kofferbakverkopen kunt u vinden op bovengenoemde site.  Voor vragen mail naar

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

10fb162bd3fe695043c8fdeec6e00032_S.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen