dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Inwoners van Apeldoorn met juridische vragen, kunnen terecht op het gratis juridisch inloopspreekuur. Hier zijn een sociaal raadsvrouw en een advocaat aanwezig om vragen te beantwoorden. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Het gratis inloopspreekuur vindt plaats op elke vrijdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur.

Ruimte voor allerlei juridische vragen
Het juridisch inloopspreekuur is een samenwerking tussen Stimenz en BBM Advocaten. Tijdens het inloopspreekuur is er ruimte voor vragen over onder andere arbeidsrecht, huurrecht, incasso en beslag, personen- en familierecht en sociaal zekerheidsrecht. Voorbeelden van vragen zijn:

  • “Ik ben ontslagen tijdens ziekte, wat nu?”
  • “Mijn financiële draagkracht is minder geworden en ik kan daardoor de kinderalimentatie niet meer betalen. Wat kan ik doen?”
  • “Ik heb last van de overhangende takken van mijn buren, wat mag ik daartegen doen?”

Soms is een consult tijdens het inloopspreekuur niet voldoende. Er kan dan een vervolgafspraak worden gemaakt bij de sociaal raadslieden, het algemeen maatschappelijk werk of de advocaat.

Praktische informatie
Het gratis inloopspreekuur vindt plaats op elke vrijdagochtend, van 9:00 tot 10:00 uur. Locatie: Brinklaan 268 Apeldoorn, op het kantoor van Stimenz. Er is geen afspraak nodig. Het spreekuur is speciaal bedoeld voor inwoners uit de gemeente Apeldoorn.

Meer informatie of vooraf vragen?
De sociaal raadslieden van Stimenz zijn op dinsdag-, woensdag,- en donderdagochtend tussen 08.30 en 12.30 uur bereikbaar via 088 - 784 64 64. BBM Advocaten is telefonisch te bereiken via 0341 - 438010.

 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen