woensdag 15 augustus 2018 | Login
Winterfair bij Kinderparadijs Malkenschoten

Winterfair bij Kinderparadijs Malkenschoten Speciaal

De gezelligste Winterfair van Apeldoorn vindt plaats op 9 en 10 december op Kinderparadijs Malkenschoten. Een Winterfair op een unieke locatie, met een uiteenlopend decor geschikt voor het hele gezin!

Tijdens de Winterfair zullen onder andere 50 standhouders aanwezig zijn om hun producten aan u te etaleren terwijl Kinderparadijs Malkenschoten is omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs. Variërend van winterse lekkernijen, leuke presentjes en de allernieuwste trends voor de komende winter, is er voor ieder wat wils. Om nog meer in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit wordt u op sfeervolle wijze verwelkomt door een kerstkoor dat graag de mooiste kerstliedjes voor u zingt en is er een Dickens Straattheater aanwezig.

Voor jong en oud
De Winterfair is een gezellige gelegenheid voor jong en oud. Want naast alle stands is er de mogelijkheid om te schaatsen op onze schaatsbaan en staan de pony’s klaar om een rondje te rijden. Er worden tijdens de Winterfair diverse workshops gegeven, zoals het maken van droomkaarsen. Natuurlijk zijn de speeltuinen en de kinderboerderij ook open!

De winterfair is geopend op zaterdag 9 december van 11:00 tot 21:00 uur en op zondag 10 december van 10:00 tot 18:00 uur. De entree op deze dagen bedraagt € 2,- en abonnementhouders hebben gratis entree.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

35e72a9127a29a3cae94aca2e76b27e5_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen