Groots LEGO® festijn in Americahal Apeldoorn! Foto: de Bouwstenen

Groots LEGO® festijn in Americahal Apeldoorn! Speciaal

Voor het eerst organiseert de Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen op 9 en 10 september een groot LEGO® festijn in de Americahal in Apeldoorn. Bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO® kunnen er hun hart ophalen.  

Tijdens het grote LEGO® festijn zijn er diverse creaties te bewonderen van leden van De Bouwsteen zoals imposante gebouwen, diorama’s van STAR WARS™, vrachtwagens en spoorbanen. Kinderen kunnen zich tijdens het grote LEGO® festijn uitleven in een bouwhoek, springen op een luchtkussen én er zijn verschillende bouwwedstrijden met leuke prijzen. Tijdens het festijn zal er ook een demonstratie minecraft zijn.

Op zoek naar het laatste steentje
Tijdens het evenement wordt er ook nieuwe en gebruikte LEGO® verkocht. Bezoekers kunnen er misschien wel net het unieke stukje LEGO® vinden waar ze al zo lang naar zochten! 

Praktische informatie 
Het Festijn is zowel op zaterdag 9 september  als zondag 10 september  geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 4 euro per persoon.

De Bouwsteen 
De Bouwsteen is een vereniging met ruim 700 LEGO® enthousiastelingen die laten zien wat je allemaal met LEGO® kunt bouwen. Of het nou gaat om imposante gebouwen, diorama’s van STAR WARS™, vrachtwagens en spoorbanen. Daarnaast hebben veel leden indrukwekkende verzamelingen aan LEGO®. De vereniging organiseert enkele keren per jaar door heel NL deze clubdagen waar je de creaties van de leden kunt bekijken maar ook nieuwe, tweedehands en losse LEGO®-onderdelen kunt kopen. 

Verkopen of exposeren? 
De Bouwsteen is voor dit evenement nog op zoek naar verzamelaars en bouwers die hun bouwwerken tentoon willen stellen. Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar  

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

4612ea4ae29e2ca1a54a6ad32770e89f_S.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen