Het is een aparte beleving om in de avondschemering te wandelen. Daarom organiseert de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op vrijdag 21 september een wandeling door de verstilde natuur op de Loenermark. De temperatuur loopt terug. De wind gaat liggen. De achtergrondgeluiden nemen af. De wandelaars zijn verdwenen en de stilte daalt over het landschap.

De boswachter neemt de deelnemers mee voor een ontspannen wandeling en laat ze genieten van eenzame heidevelden en geheimzinnige bospaadjes. Het is ook de bronsttijd van de edelherten. Ontmoetingen met wild zijn niet uitgesloten. Bovendien is deze excursie een unieke kans, want gewoonlijk is de Loenermark na zonsondergang niet toegankelijk. Een verrekijker meenemen is aan te raden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar

Start: 19.00 uur op de parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers in Loenen Gld. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 7,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen 2,50 euro p.p. op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Herman Heskamp, tel. 06 - 16 862 394 of Chris Holtslag, tel. (0313) 653 113.

 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen