Ochtendwandeling over de Loenermark: vroeg uit de veren! Foto: Arie de Knegt

Ochtendwandeling over de Loenermark: vroeg uit de veren!

Wie houdt van een hele vroege ochtendwandeling door een ontwakend bos en heidegebied gaat op vrijdag 6 juli mee met de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen naar de Loenermark. Hij neemt de wandelaars mee over mooie bospaden naar de heidevelden voor een weids uitzicht. Omdat deze wandeling zo vroeg start is de kans op het spotten van wild vrij groot. Een fototoestel meenemen is sterk aan te raden.

Start: 5.30 uur op de parkeerplaats nabij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld). Duur: ca. 2,5 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen, Herman Heskamp, tel. 06 - 16 862 394 of Henry Kats, tel. 06-53435237.

 

Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

6cfee4019346ecd62c2947f33ecc66c5_M.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen