Boschbad viert de 84ste verjaardag Foto: Rob Voss

Boschbad viert de 84ste verjaardag

Op woensdag 20 juni 2018 was het 84 jaar geleden dat Openluchtbad Boschbad voor het eerst haar deuren opende. Dit werd gevierd met diverse activiteiten, tientallen opblaasfiguren in het water en werd de 3000ste abonnementhouder van dit seizoen in het zonnetje gezet.

Woensdag 20 juni vierde Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn haar 84ste verjaardag. Om 10 uur ’s ochtends werden de eerste bezoekers op de blauwe loper onthaald. Omstreeks 15.00 uur loeide de megafoon en werden alle kinderen opgeroepen een opblaasfiguur op te halen bij de ingang om het recreatiebad kleurrijk te vullen met tientallen luchtbedden. Er werd gevolleybald, een heus Super Soaker spektakel gespeeld en een vlottenrace gehouden.

Nieuwe records bezoekers en abonnementhouders
Het Boschbad heeft een vliegende start gemaakt met een record aantal verkochte abonnementen en bezoeken in de eerste maand na opening. Er zijn inmiddels ruim 3000 abonnementen verkocht, bijna 1400 meer dan in het gehele zomerseizoen van 2017. Mede door het zomerse voorjaar en de verruimde openingstijden heeft het Boschbad in de eerste maand al ruimschoots 33.000 bezoekers verwelkomd, circa 50% meer ten opzichte van vorig jaar, waarvan een derde abonnementhouders. Met de mooie weersvoorspellingen voor komende weken is de verwachting nog vele bezoekers te verwelkomen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

f315969f551d8c360dc0ef1f779d6e6e_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen