vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Filmmiddag met ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ in De Matenhof

Op woensdag 25 april organiseert ontmoetingsplek De Matenhof een filmmiddag voor jong, oud en alles wat daartussen zit. Tijdens deze middag wordt de film ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ vertoond. Deze film uit 2005 is een verfilming van het klassieke kinderboek van Roald Dahl, oorspronkelijk uitgebracht in 1964. En misschien kent u het verhaal ook van de verfilming uit 1971?

De film neemt je mee naar de fabriek van Willy Wonka. Daar loop je door velden van suikergras, vaar je over Chocoladerivier en kauw je op Eindeloze Toverballen. Dit is uw Gouden Wikkel naar deze fantasierijke wereld!

U bent van harte welkom vanaf 14:30 uur in de Matenhof, waar u wordt ontvangen met koffie, thee of limonade voor de (klein)kinderen. Om 15:00 uur start de film en de verwachte eindtijd is 17:00 uur. Voor de film betaalt u 2 euro per persoon. Aansluitend kunt u voor € 3,50 aanschuiven bij het eetcafé voor een heerlijke maaltijd. Let op: voor het eetcafé is beperkt plek, meldt u op tijd aan.

Aanmelden voor de filmmiddag kan tot woensdag 18 april bij de receptie van de Matenhof (Warenargaarde 775, geopend maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 13:00 uur). U kunt ook contact opnemen met de Zorglijn: 0800-0604 of . Graag bij uw aanmelding doorgeven of u ook wilt deelnemen aan het eetcafé.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen