vrijdag 19 oktober 2018 | Login

De wintertijd leent zich bij uitstek voor wat langere wandelingen, waarbij niet te vaak stilgestaan wordt. De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen neemt liefhebbers op zaterdag 17 februari mee voor een wandeling van 15 kilometer door de bossen en heidevelden van de Loenermark, met mooie vergezichten en doorkijkjes.

De afstand bedraagt ongeveer 15 kilometer. Neem zelf lunch en drinken mee voor onderweg. Stevig schoeisel is een aanrader. Ook een krukje of zitkussen is handig. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Start: 11.00 uur op de parkeerplaats bij de schaapskooi aan de Droefakkers in Loenen. Duur: 4,5  uur. Deelname: € 5,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen, Herman Heskamp, tel. (0313) 844 895 of Chris Holtslag, tel. (0313) 653 113.

Routebeschrijving:
A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na Hotel-Restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.

 

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen