vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Vrolijke Kerstvoorstelling in het sfeervolle, knusse Sprookjestheater.

De Stichting Het Sprookjestheater presenteert het vrolijke, grappige en spannende  wintersprookje “Foei Snoezepoes!”.

In deze voorstelling maakt de ondeugende Snoezepoes het deze keer wel heel erg bont. Zó erg dat zij zichzelf en Kwiebus in grote problemen brengt. Wanneer de niet al te snuggere Koning Ozohoog van Ozover op Snoezepoes komt passen neemt zij hem volledig in de maling. De slimme Snoezepoes weet zelfs zijn toestemming te krijgen om iets te doen wat haar absoluut verboden is: Toveren! Met de toverspullen van Kwiebus wil zij de Boze Tovenaar Xander voor altijd laten verdwijnen. Uiteraard loopt alles anders af dan de bedoeling was.

De voorstelling speelt tot en met 31 januari 2018 in het knusse Sprookjestheater in Kinderparadijs Malkenschoten aan dubbelbeek 4 in Apeldoorn.

 Elke woensdag, zaterdag en zondag om 15,00 uur zijn jong en ouder van harte welkom. Tijdens de Kerstvakantie zijn er voorstellingen op dinsdag 26, woensdag 27, donderdag 28 en zaterdag 30 december 2017 en in het nieuwe jaar spelen wij op dinsdag 2, woensdag, donderdag 4, zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018. Eveneens om 15.00 uur. De voorstelling duurt ca.60 minuten.

 De toegang bedraagt € 8,-- (inclusief dagkaart Kinderparadijs Malkenschoten). Abonnementhouders betalen €5,--. Reserveren gewenst. www.hetsprookjestheater.nl    Tel: 0651594971

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen