Kaartverkoop Kinderboekenweekfeest start woensdag 12 september

Zaterdag 6 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest in CODA. Uiteraard met verrassende voorstellingen, boeiende workshops, leuke activiteiten én met de komst van bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator. De kaartverkoop voor dit feest begint op 12 september met een speciale 1+1 actie: Haal je een kaartje, dan krijg je er van ons één kaartje gratis bij! De kaartverkoop start woensdag 12 september bij CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten) en bij Nawijn & Polak in Apeldoorn. Je kunt je kaartje overigens ook online kopen: ga naar coda-apeldoorn.nl/feest en haal direct jouw kaartje(s).

Dit jaar is het thema ‘Vriendschap… kom erbij!’ Het wordt een superleuke middag voor jou én je vriendje(s) of vriendinnetje(s). Jullie kunnen samen allerlei leuke en spannende dingen gaan doen waarbij je elkaar moet helpen, uitdagen of aanmoedigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van samen de wereld in virtual reality ontdekken of een hindernisbaan ontwerpen én maken? Ga je liever samen dansen, knutselen, (technisch) bouwen of naar te gekke workshops: ook dat kan.

Natuurlijk komen er ook dit jaar weer bekende kinderboekenschrijvers en een illustrator. Deze keer zijn dat Monique van Hest (Enter de game zone), Reggie Naus (De piraten van hiernaast, Trubbel de trol), Angelique van Dam (Joehoe! Ik wil een koe) en illustrator Hélène Jorna (Kiki&Cas en de rest). Kom naar hun verrassende workshops en zing, dans en teken met hen mee. De middag begint natuurlijk weer met een speciale openingsact en met de uitreiking van het Apeldoorns Uiltje in CODA Museum.

Kaartverkoop start met 1+1 actie!
Toegangskaarten voor dit te gekke feest zijn vanaf woensdag 12 september te koop bij CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid, De Maten én online) en bij Nawijn & Polak in Apeldoorn; deze kosten € 5,50 per stuk. Met dit kaartje krijg je niet alleen toegang tot alle activiteiten, workshops en voorstellingen, maar kun je ook iets te drinken en een snack halen in CODA Café. Voor jouw ouders/begeleiders is er een kortingsbon voor koffie met gebak. Haal je jouw kaartje vóór 24 september, dan krijg je er van ons één kaartje gratis bij! De consumptiebonnen krijg je op de dag zelf op vertoon van jouw toegangskaart.

Natuurlijk is iedereen zaterdag 6 oktober van harte welkom, maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar  wordt het een geweldige middag. Vanaf 10 september kun je het volledige programma bekijken op www.coda-apeldoorn.nl/feest. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen