vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Muziekmaand mei bij opleidingsorkest Prinses Juliana Beekbergen

Het opleidingsorkest van harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) biedt kinderen, jongeren en volwassenen een unieke kans door hen gedurende drie repetities, een workshop en een concert de mogelijkheid te geven om kosteloos mee te spelen en op te treden.

Voor ieder die minimaal een jaar een blaasinstrument bespeelt is er een plekje in het orkest. Ook slagwerkers met een jaar ervaring zijn van harte uitgenodigd. Tijdens de repetities op woensdag 16, 23 en 30 mei worden de muziekstukken onder leiding van Harald van Neck geoefend en wordt er geleerd om in het orkest samen spelen.  Op 2 juni volgt een workshop onder leiding van Anke van der Hoek. Het resultaat van wat is geleerd op de repetities en tijdens de workshop zal aansluitend ten gehore worden gebracht tijdens het slotoptreden. Bij dit optreden zijn belangstellenden van harte uitgenodigd.

De woensdagse repetities beginnen om 18:30 uur en duren tot 19:30 uur. De workshop voor het afsluitende optreden op 2 juni begint om 14:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Het afsluitende concertje begint om 16:15 uur en duurt ongeveer een half uur. Zowel de repetities, de workshop als het slotoptreden vinden plaats in Het Hoogepad, Papenberg 5 te Beekbergen. Deelname is gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.harmonie-pjb.nl. Aanmelden kan vanaf vandaag door contact op te nemen met Saskia van Andel: 055-5412859 of door te mailen naar: .


Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen