Popronde op 14 september in Apeldoorn

Popronde op 14 september in Apeldoorn

Rondreizend festival trapt af op 13 september, en doet op 14 september Apeldoorn aan. Woerden wordt toegevoegd aan het tourschema, dat eindigt op 24 november in de Melkweg in Amsterdam.

De Popronde, het grootste reizende gratis festival van Nederland, maakte op 1 maart de data voor de editie van 2018 bekend. Van 13 september tot en met 24 november tourt de karavaan met talentvolle artiesten door het hele land. Op 14 september zal het festival de cafés, podia en winkels in Apeldoorn weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein.

De Popronde presenteert jaarlijks circa 140 Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Dotan, Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN, Jeangu Macrooy en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden in je favoriete kroeg in jouw eigen stad!

Dit jaar vindt de Popronde voor de 7de keer plaats in Apeldoorn. Na het succes van de afgelopen jaren belooft Popronde Apeldoorn te gaan groeien. Het coördinatorenteam gaat op zoek naar nieuwe leuke locaties om een breder aanbod van acts aan te bieden aan de bezoeker.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

d34f572298c355e67de4206d01686697_L.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen