vrijdag 23 februari 2018 | Login
Orpheus geeft Apeldoorns talent wederom de kans om op het grote podium te staan Foto: Angeline Dobber

Orpheus geeft Apeldoorns talent wederom de kans om op het grote podium te staan Speciaal

Na de zeer succesvolle eerste editie van SHOW Apeldoorn in 2016, organiseert Theater Orpheus ook in het najaar van 2017 ‘SHOW Apeldoorn’, waarin Apeldoorns talent de kans krijgt mee te doen aan een avondvullende voorstelling in Orpheus. De audities vinden eind oktober plaats, de twee eindvoorstellingen zijn gepland op 29 december in de Rabobankzaal van Theater Orpheus. Inschrijven voor deelname kan vanaf nu via www.orpheus.nl/show

Met SHOW Apeldoorn wil Theater Orpheus Apeldoorns amateurtalent de kans geven zich verder te ontwikkelen en samen met een professioneel team te werken aan een fantastische show waarin verschillende podiumkunsten bij elkaar komen. In 2016 heeft Theater Orpheus de allereerste editie van SHOW Apeldoorn georganiseerd. Dit zorgde voor zoveel energie bij deelnemers en publiek, dat een vervolg niet uit kon uitblijven.

SHOW Apeldoorn is een initiatief van Theater Orpheus; het project wordt gerealiseerd in samenwerking met GIGANT, markant in cultuur in Apeldoorn. Tijdens de voorrondes in oktober wordt een selectie gemaakt; daarna wordt er met de meest enthousiaste deelnemers verder gewerkt aan de eindshow. De deelnemers worden via coaching en repetities klaargestoomd voor de grote SHOW op 29 december in de Rabobankzaal in Theater Orpheus.

Deelnemers aan SHOW Apeldoorn zullen aan den lijve ondervinden hoe geweldig het is om op het podium te staan en te werken met een professionele regisseur, techniek, belichting, decor en grime. Orpheus-directeur Meta Neeleman: “We hebben vorig jaar gezien wat een geweldige ervaring dit project  is voor de deelnemers, en hoe snel zij kunnen groeien in hun rol. Vorig jaar stond er na weken hard werken een echt professionele show; dat is ook dit jaar ons doel. Dit keer willen we hem minimaal twee keer opvoeren om zo veel mogelijk publiek te laten meegenieten. Ik ben blij dat Silvester Zwaneveld net als vorig jaar de regie weer op zich wil nemen. Zeker weten dat het weer een top-stuk wordt. ”  

Talent gezocht!
Heb jij talent en wil je dat met heel Apeldoorn delen? Meld je dan nu aan voor SHOW Apeldoorn en misschien sta jij binnenkort op het podium van Theater Orpheus te schitteren.

SHOW is voor jong en oud, beginnend en gevorderd talent, en alle vormen van podiumkunst (dans, zang, toneel, muziek…). Voorwaarde  is wel dat je uit Apeldoorn komt. De voorrondes vinden plaats in de laatste week van oktober, de locatie en datum worden bekend nadat de inschrijving gesloten is. Aanmelden kan t/m 15 oktober via www.orpheus.nl/show    

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

d6cdd3481f1abea1fda4bab1d891ea52_XS.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen