dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Sportschool uit Apeldoorn demonstreerde voor duizenden mensen Speciaal

Een vol stadion keek dinsdag 17 juli 2018 naar Shaolin Kung Fu 'He Yong Gan' Apeldoorn te Duitsland. Het was namelijk de openingsavond van de Chio 2018 te Aken (Aachen) waarbij alles draaide om het thema "China".

De Chio 2018 is een Wereldwijd Paarden sport festival waarin landen van over de hele wereld vertegenwoordigd zijn.  Shaolin Kung Fu Apeldoorn gaf een spetterende vechtsport demonstratie voor een publiek van maar liefst 43000 mensen. De demonstratie werd in samenwerking met andere Shaolin scholen gegeven.

Het stadion was groot en is de plek waar het Nederlands voetbal elftal een keer tegen Duitsland speelde . Ook werd de hele openingsceremonie waaronder de Shaolin Kung Fu demonstratie live uitgezonden op de Duitse televisie zender WDR.

Kortom een groot bijzonder evenement voor de Apeldoornse Shaolin vechtsporters. Voor diegenen die de beelden willen zien kan dat op onderstaande link, op ongeveer 22 minuten van de video begint de demonstratie: 

https://www.ardmediathek.de/tv/Sport-im-Westen/CHIO-Aachen-Er%C3%B6ffnungsfeier-Springrei/WDR-Fernsehen/Video?bcastId=10160094&documentId=54280484

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen