vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Op zaterdag 12 mei is het weer zover! Dan zal de strijd om de Casa Bonita Bokaal plaatsvinden op de grasvelden van verpleeghuis Casa Bonita, onderdeel van Zorggroep Apeldoorn en omstreken. In samenwerking met voetbalvereniging Robur et Velocitas 1855 (Robur) organiseert Zorggroep Apeldoorn en omstreken van 10.00 uur tot 13.00 uur een competitie waar ongeveer 150 jonge voetballers (vanuit Robur) aan meedoen. Een mooi evenement met jong en oud!

De strijd om de Casa Bonita Bokaal vond in 2015 voor het eerst plaats. Het idee achter dit evenement is dat Robur haar rol in de maatschappij wilde oppakken en dan met name in de wijk. Casa Bonita wilde laten zien dat haar cliënten nog midden in de maatschappij leven, zij willen ‘het buiten naar binnen halen’. Dit is dus een goede match! Een mooie combinatie tussen jong en oud! Cliënten van Casa Bonita kunnen erg genieten van de reuring die het evenement met zich meebrengt.

Op zaterdag 12 mei begint het evenement op de parkeerplaats van Robur. Het is de bedoeling dat iedereen vanaf daar naar de grasvelden van Casa Bonita loopt. Dit wordt begeleid door het jeugdkorps DAP, een muziekvereniging uit Apeldoorn. Na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus klinkt het startsein voor de wedstrijden.

Ongeveer 150 jonge voetballers in de leeftijd van 6-8 spelen deze wedstrijd in landenteams met bijbehorend tenue. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur, ook zijn er verschillende lekkernijen en een kleedjesmarkt waar tegen kleine bedragen wat leuks te koop is. Er is genoeg te beleven tijdens dit evenement! U bent van harte welkom aan de Anklaarseweg  91.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen