vrijdag 19 oktober 2018 | Login

SV Dynamo Apeldoorn viert 25 jaar Internationaal Jeugdtoernooi met record aantal deelnemende teams

Volleybalvereniging SV Dynamo Apeldoorn organiseert op 27, 28 en 29 december voor de 25e keer het Internationaal Jeugdtoernooi. Tijdens de jubileum editie van het toernooi doet een record aantal teams mee: maar liefst 58 teams uit België, Duitsland, Zwitserland en Nederland gaan de strijd met elkaar aan.

Het Internationale Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn vindt jaarlijks plaats op 27, 28 en 29 december. Het toernooi staat garant voor drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daarbuiten. Aan het toernooi doen jongens en meisjes teams mee uit de A-, B- en C-jeugd in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Voor veel teams is het toernooi de ideale voorbereiding op de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen.

Jubileum editie
Dit jaar vindt alweer de 25e editie van het Internationaal Jeugdtoernooi plaats. In 1992 werd de basis gelegd voor het huidige Jeugdtoernooi. De eerste editie van het Jeugdtoernooi was een eendaags toernooi. Al snel groeide het aantal deelnemende teams waardoor het toernooi uitgroeide naar een meerdaags toernooi. Ook werd de oude Dynamohal te klein, waardoor er uitgeweken werd naar hallen in de omgeving. Sinds 2008 vindt het Jeugdtoernooi plaats in het Omnisport en de WSV-hal.

25e Engie Internationaal Jeugdtoernooi
Het 25e Engie Internationale Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn vindt plaats op 27, 28 en 29 december in het Omnisport en de WSV-hal. Het toernooi is vrij toegankelijk voor supporters.

Meer informatie?
Kijk op www.svdynamo.nl/jeugdtoernooi of stuur een mail naar .

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen