Familie Outdoordag met bootcamp en obstakelrun

Familie Outdoordag met bootcamp en obstakelrun

Voor het eerst organiseert afdeling Sportstimulering van Accres een volledig verzorgde sportdag voor het hele gezin. De Familie Outdoordag vindt plaats op dinsdag 11 juli 2017 in Hoenderloo en bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma met onder andere een bootcamp training en een obstakelrun.

De zomervakantie gaat sportief van start met de Familie Outdoordag op dinsdag 11 juli 2017. Deze sportdag biedt ouders de gelegenheid samen met hun kind(eren) in beweging te zijn en tegelijkertijd te werken aan een hechte familieband.

Ochtendprogramma
De Outdoordag bestaat uit een ochtendprogramma met verschillende teambuilding spellen en een bootcamptraining. Onder andere samenwerkingsopdrachten als ‘perfect square’, en geblinddoekt boogschieten komen hier aan bod. Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Middagprogramma
Na een gezonde lunch start het middagprogramma met een uitdagende obstakelrun met leuke hindernissen en het knopen van een survival bracelet die je na afloop als aandenken mee naar huis mag nemen.

Minimale leeftijd voor deelname is 8 jaar. Ga voor meer informatie en inschrijven naar sportstimuleringapeldoorn.nl.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

6ff4e13ee36d4984488ca24890193ebe_XL.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen