50Plus op campagne
Op zaterdag 10 maart en 17 maart 2018 voert 50PLUS campagne op het Raadhuisplein in Apeldoorn. De inwoners van Apeldoorn en de omliggende dorpen kunnen dan bij het lokale 50PLUS campagneteam terecht met vragen over ons verkiezingsprogramma en de eventuele problemen die ze ondervinden met de gemeentelijke dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan uitvoerende instanties zoals het Activerium, zorgaanbieders en PlusOV. Wij willen graag horen wat er onder de inwoners leeft!

Op zaterdag 17 maart wordt het campagneteam ondersteund door Leonie Sazias. Leonie Sazias was sinds 2006 zelf gemeenteraadslid in Hilversum en is de laatste jaren Tweede Kamerlid voor 50PLUS. Zij gaat graag in gesprek met de kiezers en flyert samen met de Apeldoornse leden van het 50PLUS campagneteam op zowel het Raadhuisplein als het Markplein.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze kraam en met ons te discussiëren over ons verkiezingsprogramma. Of gewoon een praatje te maken en te vertellen wat u bezighoudt. Heel graag tot ziens op zaterdag 10 maart of 17 maart. 50PLUS… dus!

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

5de4986cfb95a6bb5a2d68b93f752eb0_S.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen