GEZOCHT: 3FM Serious Request 2017 promotievrijwilligers

GEZOCHT: 3FM Serious Request 2017 promotievrijwilligers Speciaal

Krijg jij ook elk jaar veel energie van 3FM Serious Request? En vind je het leuk om andere mensen hier enthousiast voor te maken? Dan kun jij ons helpen! Meld je aan als promotievrijwilliger!

Jij motiveert en enthousiasmeert mensen om in actie te komen voor 3FM Serious Request . En het werkt, elk jaar komen er meer mensen in actie en worden meer presentaties aangevraagd.

Wat ga je doen?
Als voorlichter geef je gastlessen en presentaties over 3FM Serious Request 2017 bij onderwijsinstellingen, bedrijven en verenigingen in jouw omgeving. Deze gastlessen en presentaties vinden voornamelijk op werkdagen plaats (doordeweeks overdag) . Naast promotie kun je ook actief mee gaan werven om zo nog meer scholen, bedrijven en verenigingen te laten meedoen.

Wat houdt een presentatie in?
Tijdens de presentatie geef je uitleg over 3FM Serious Request, informatie over het Rode Kruis en geef je een toelichting van de stille ramp 2017. Het kan voorkomen dat je brainstormsessies begeleidt waarin de groep zijn creatieve ideeën voor acties kan spuien en maak je samen met hen een plan van aanpak.

Hoeveel tijd besteed je aan het geven van presentaties?
De inhoud en duur van één presentatie is afhankelijk van de tijd die beschikbaar wordt gesteld door de scholen, bedrijven en verenigingen. Normaal gesproken is dit niet meer dan een 60-95 minuten. De eerste presentaties gaan medio oktober 2017 van start en stoppen in de actieweek van 18-24 december 2017. Een overzichtelijk project van 3 maanden! We houden rekening met je woonplaats, agenda en dus je beschikbaarheid. Je kunt zelf aangeven hoe vaak per week, en waar, je ingezet wil/kan worden.

Wat bieden wij?
Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team vrijwilligers waarmee je samenwerkt aan het grootste multimediale evenement van Europa! Je ontvangt een presentatietraining om je presentatievaardigheden bij te brengen. Daarnaast krijg je een thematraining . Hierin krijg je uitleg over het thema, krijg je een briefing over het Rode Kruis en krijg je inzicht in de inhoud van de presentatie. Verder ben je als promotievrijwilliger aangesloten bij het 3FM Serious Request team van het Rode Kruis!

Aanmelden?
Kom jij het team van voorlichters versterken voor 3FM Serious Request 2017? Meld je dan aan via deze link: https://3fmseriousrequest.wufoo.com/forms/3fmsr17-aanmelding-promotievrijwilliger/ Let op: je moet wel 20 jaar of ouder zijn. Heb je nog vragen, mail deze dan naar !

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

2fe86e30dc402d080d3cffedecec6a00_Generic.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen