woensdag 17 oktober 2018 | Login

Bedreiging politieagent is overtreding schorsingsvoorwaarden

Een 50-jarige man uit Apeldoorn is vrijdagavond aangehouden voor bedreiging van een politieagent. Daarmee overtrad de verdachte eveneens de schorsingsvoorwaarden die hem waren opgelegd in een eerder strafrechtelijk onderzoek.

De man reed met zijn bedrijfswagen vrijdagochtend op de Voorwaarts in Apeldoorn, toen een politieman een verkeerscontrole deed naar zijn voertuig en juiste papieren. De automobilist uitte bedreigingen toen hij bekeurd werd voor enkele overtredingen. Daarop vertrok de bestuurder boos.

De politieman deed aangifte van de dreigementen, waarop werd besloten de verdachte aan te houden voor verhoor. Tijdens het onderzoek bleek dat de verdachte eerder voor strafbare feiten was aangehouden en onder schorsingsvoorwaarden in vrijheid was gesteld. Deze overtrad hij met de bedreigingen die hij had geuit naar de politieagent.
De verdachte is in overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld; hij blijft langer vastzitten.

1 Reactie

  • Reactielink
    Gepke de Leef zaterdag, 02 april 2016 19:59

    Maar met aangiften tegen politieagenten wordt niets gedaan. "Zij die de wetten behoren te handhaven hebben zichzelf boven die wetten geplaatst" En zeur niet met van…. er zijn ook goeie…..Als er goede politieagenten waren zouden die de slechte politieagenten strafrechtelijk vervolgen PUNT.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen