woensdag 17 oktober 2018 | Login

Politie nog op zoek naar dader(s) schietincident

De politie is sinds 19.00 uur zaterdagavond, volop met het onderzoek bezig naar het schietincident dat plaatsvond op Houtsnijdershorst in de wijk De Maten in Apeldoorn. De dader(s) is/zijn nog voortvluchtig. De politie is gestart met een Team Grootschalige Opsporing en heeft ongeveer 25 rechercheurs op de zaak gezet. Wat de toedracht van het schietincident is geweest wordt onderzocht. De politie houdt alle scenario’s open.

Bij het schietincident kwam een 31-jarige man uit Apeldoorn om het leven. Zijn broer, een 32-jarige man zonder vaste verblijfplaats raakte zwaar gewond. De bewoonster, een 34-jarige vrouw raakte lichtgewond en kon gisterenavond na behandeling in het ziekenhuis, al kort door de politie worden verhoord. 

Forensisch onderzoek
Op de plaats van het schietincident wordt nog volop onderzoek gedaan door de technische recherche. In belang van het onderzoek doet de politie geen nadere mededelingen.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. Ook andere informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte(n) is van harte welkom. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of, als u uw informatie liever anoniem meldt, via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen