maandag 15 oktober 2018 | Login

Politie onderzoekt schietincident Houtsnijdershorst Speciaal

Bij een woning aan de Houtsnijdershorst in de wijk De Maten vond zaterdagavond 19 maart en schietincident plaats. Bij dit incident is één dode gevallen en zijn nog eens twee personen gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar de toedracht en heeft de omgeving afgezet.

Kort voor 19.00 uur werden schoten op straat gehoord. Agenten kwamen snel ter plaatse en troffen daar drie slachtoffers. De meldkamer zette direct ambulances en traumahelikopters in. Voor één slachtoffer kwam deze hulp te laat en deze overleed ter plekke. Twee anderen werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie is in de omgeving op zoek naar de dader of daders. Hiervoor is ter ondersteuning ook een politiehelikopter ingezet. Op de plaats delict doet de forensische opsporing uitvoerig onderzoek. 

TGO opgestart
Vanwege de ernst van het incident is er een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Tijdens het incident waren in de betrokken woning meerdere kinderen aanwezig. De kinderen zijn ongedeerd gebleven maar wel erg geschrokken. Zij zijn door professionele hulpverleners opgevangen en elders ondergebracht.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen