maandag 15 oktober 2018 | Login

Politie zoekt overvaller na gewapende overval aan de Imkersplaats Speciaal

De politie is op zoek naar een jongen die aan het einde van de ochtend een overval pleegde op een boekhandel met postagentschap aan de Imkersplaats in Apeldoorn. De dader kwam de winkel en bedreigde een medewerker met een vuurwapen of iets dat daar op leek.

Door kordaat optreden van de medewerker ging de overvaller er vandoor zonder buit. De politie is meteen een zoektocht naar de dader gestart waarbij ook burgernet is ingezet.

Gezocht wordt naar een jongen van 17 of 18 jaar oud met een getint uiterlijk. Hij was gekleed in een donkerblauwe jas. Bij de overval heeft hij gebruik gemaakt van een vuurwapen. Hij is weggevlucht in de richting van de scholen in de omgeving. Daar is hij weggefietst op een rode omafiets. 

Om kwart voor twee werd de burgernetactie gestaakt. "We hebben diverse tips gekregen. Het onderzoek wordt voortgezet", zo laat de politie weten.

Tot nu toe is deze jongen nog niet aangetroffen. Mocht u tips hebben, of iets hebben gezien wat met deze zaak te maken zou kunnen hebben neem dan contact op met de politie via 0800 - 8844

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen