woensdag 17 oktober 2018 | Login

Twee straatroven afgelopen zaterdagavond en nacht

In Apeldoorn zijn zaterdagavond en –nacht twee inwoners van die stad het slachtoffer geworden van een straatroof. Geen van beiden is gewond geraakt. De politie heeft beide zaken in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Zaterdagavond rond 22.45 uur werd een 16-jarige Apeldoorner in het Westenenkpark door twee onbekenden van zijn fiets geduwd, waarna hem zijn pet en fiets afhandig werden gemaakt. Het zou gaan om twee blanke jonge mannen van tussen de 18 en 25 jaar met donkere kleding aan.

Mountainbikes
Later in de nacht, omstreeks 00.30 uur, werd een 16-jarige Apeldoorner belaagd door twee jongens op de Achterlandseweg. Volgens het slachtoffer ging het hier om twee jongens van tussen de 15 en 17 jaar met donkere kleding aan. Zij waren op mountainbikes, waarvan er een nogal lawaai maakte. De politie roept getuigen, die iets van de voorvallen hebben gezien of gehoord of wellicht meer informatie hebben, zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen