dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Supermarkt Schapendoesweg overvallen, politie zoekt getuigen Speciaal

Woensdagavond 4 november hebben twee nog onbekende mannen een supermarkt aan de Schapendoesweg in Apeldoorn overvallen. Er is niemand gewond geraakt. De daders gingen er met een hoeveelheid sigaretten vandoor.

De twee mannen liepen vlak voor sluitingstijd, even voor 22.00 uur, de zaak binnen. Één van de daders bedreigde het personeel achter de informatiebalie en enkele klanten met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De andere dader verzamelde achter de informatiebalie een hoeveelheid sigaretten en wat kleingeld uit de kassa. Daarna gingen de daders er lopend vandoor. Na het verlaten van de supermarkt gingen ze rechtsaf, richting het speeltuintje. Het is niet bekend hoe ze verder gevlucht zijn.

Na de overval zijn de aanwezige medewerkers en klanten opgevangen door de politie en zijn hun verklaringen opgenomen.

Onderzoek overvallenteam

Het overvallenteam heeft de zaak nu in onderzoek en is op zoek naar mensen die de overvallers misschien gezien hebben voor of na de overval.

Het ging om twee personen van naar schatting ongeveer 20 jaar oud, beiden droegen donkere kleding en beiden hadden hun gezicht bedekt. Één man droeg een opvallend wit masker en is ongeveer 1.75 a 1.80m lang. De man die dreigde met het wapen heeft vermoedelijk een donkere huidskleur en was vrij lang (ca. 1.90/1.95m).

Heeft u de mannen mogelijk gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen