maandag 22 oktober 2018 | Login

Twee jongens aangehouden op de Asselsestraat na mishandeling leeftijdsgenoot Speciaal

Woensdagavond 23 september zijn twee jongens, een 16-jarige uit Twello en een 17-jarige Apeldoorner, aangehouden omdat zij een leeftijdsgenoot ernstig mishandelden op de Asselsestraat in Apeldoorn.

De politie werd rond 19.45 uur gebeld over de mishandeling, die plaatsvond ter hoogte van de Herderweg. Getuigen verklaarden dat de twee verdachten een jongen die op de grond lag meerdere keren hadden geslagen en ook geschopt, terwijl hij al op de grond lag. Het slachtoffer bleek een 17-jarige Apeldoorner te zijn. Hij bleek flinke verwondingen in zijn gezicht te hebben opgelopen en is donderdagochtend naar zijn huisarts gegaan.

Of er een aanleiding was voor de mishandeling wordt nog onderzocht en is nog niet helemaal duidelijk. De 17-jarige fietste over de Asselsestraat richting het centrum toen drie jongens hem vanuit het centrum tegemoet fietsten. Er zou over en weer geroepen zijn, waarna men afstapte en er een ruzie en handgemeen ontstond.

Toen de jongen die alleen was wegrende van de anderen, zouden twee van de drie jongens waar hij ruzie mee had hem achtervolgd en tegen de grond gewerkt hebben. Een passerende automobilist zag het gebeuren, stopte, en greep in door één van de jongens van het slachtoffer af te trekken. Vlak daarna kwam de politie ter plaatse, die was gebeld door een andere getuige, en zijn de twee jongens aangehouden.

De twee verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen