maandag 15 oktober 2018 | Login

Winkeldief aangehouden na carjacking en achtervolging

De politie heeft maandag 4 mei, na een achtervolging, een 42-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man wordt ondermeer verdacht van winkeldiefstal en ‘carjacking’. De man is ingesloten en krijgt proces-verbaal.

De Nijmegenaar zou omstreeks 16.50 uur kleding hebben gestolen bij een winkel aan de Dorpsstraat in Vaassen. Toen hij betrapt werd, ging hij er vandoor. De man werd door winkelpersoneel en omstanders te voet achtervolgd. Op de Jan Hamerstraat werkte hij een 21-jarige man uit Apeldoorn uit zijn auto en ging er met de gestolen auto vandoor.

Gealarmeerde agenten zagen de man op de Anklaarseweg rijden en zetten de achtervolging in. Tijdens zijn vlucht beging de man diverse verkeersovertredingen. Uiteindelijk komt de auto op de Paul Krugerstraat tot stilstand tegen paaltjes. De agenten kunnen de bestuurder dan overmeesteren en aanhouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Er is bloed bij de man afgenomen om vast te stellen of hij mogelijk onder invloed van alcohol of drugs was. De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen