dinsdag 14 augustus 2018 | Login
Inbrekers bij thuiskomst overlopen

Zaterdag 4 april heeft de bewoonster van een woning aan de Zuiderlaan in Apeldoorn twee inbrekers weg zien rennen uit haar woning. De mannen zijn helaas niet gevonden.

De vrouw kwam rond 17.30 uur thuis en zag de twee net wegrennen. Ze bleken een raam van de bovenverdieping te hebben opengebroken en de woning te hebben doorzocht. Het is nog niet bekend wat er weggenomen is uit de woning. De mannen renden weg richting de Deventerstraat.

De politie startte een Burgernetactie en heeft gezocht naar de inbrekers, maar hen helaas niet meer aangetroffen. Het ging om twee blanke mannen. Een van hen is ongeveer 1.75m lang, slank postuur met kort, donkerblond haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en bruine leren jas met lichte streep op de mouwen.

De ander is wat langer, ongeveer 1.85m, een forser postuur en donker stekelig haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en blauwe korte jas.

De politie onderzoekt de inbraak, inclusief technisch sporenonderzoek in de woning.

Heeft u de inbrekers mogelijk gezien en de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

015cd169e0341b9e9440d9cfcf4f9dd4_L.jpg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen