maandag 22 oktober 2018 | Login

Overval op cafetaria, politie zoekt getuigen

Vrijdagavond 3 april is een cafetaria aan de Pinksterbloem in Apeldoorn overvallen door een nog onbekende man. De politie zoekt getuigen die misschien iets gezien hebben.

De overval werd even na 23.00 uur gemeld bij de politie. Vlak voor sluitingstijd is de overvaller de zaak ingegaan en heeft een medewerkster bedreigd met een stuk gereedschap. De overvaller is er met een geldbedrag rennend vandoor gegaan, richting de Sluisoordlaan. Er is niemand gewond geraakt en er waren geen klanten in de zaak tijdens de overval. De politie werd gealarmeerd en heeft nog gezocht naar de overvaller, maar heeft de man niet meer aangetroffen.

Signalement
De overvaller was volledig in het zwart gekleed, had zijn gezicht bedekt en droeg ook een zwarte pet. Opvallende details waren wel dat de man een zwarte Adidas trainingsbroek droeg, met witte strepen over de hele lengte van de broek, en dat hij een knalgele plastic tas bij zich had.

Tips?
Heeft u de overvaller mogelijk gezien voor of na de overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen