maandag 22 oktober 2018 | Login

Duo in gestolen auto aangehouden na auto-inbraak Speciaal

Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag 8 januari na een achtervolging en man en een vrouw aangehouden. Zij worden verdacht van een auto-inbraak en reden in een gestolen auto. Het duo is ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg omstreeks 03.20 uur een melding van een getuige, dat er werd ingebroken in een auto aan de Origenestraat. De dader had en zwarte jas aan. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de buurt een auto met een man en een vrouw aan. Zij gaven een onduidelijke reden aan waarom zij op de parkeerplaats stonden.

Er vandoor

Op het moment, dat zij een verder onderzoek wilden instellen, gaf de bestuurder gas en ging er vandoor. Er volgde een achtervolging aan het einde van de Anklaarseweg vloog hij over een verkeersdrempel en reed zicht vast in het doodlopende gedeelte van de straat. De bestuurder probeerde er nog te voet vandoor te gaan maar toen hij over een heg wilde springen, kwam hij ten val.

Duo ingesloten

Hij werd aangehouden en bij controle van zijn identiteit bleek het om een 42-jarige man uit Vught te gaan. De vrouw is een 34-jarige vrouw uit Eindhoven en zij bleken in een gestolen auto te rijden. In die auto werden ook spullen gevonden die van de auto-inbraak aan de Origenestraat afkomstig waren.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen