donderdag 18 oktober 2018 | Login

Apeldoorn - Eén verdachte beroving aangehouden

De politie die sinds december 2013 onderzoek doet naar een beroving en mishandeling van een 16-jarige in Markelo, heeft één verdachte aangehouden.

Het onderzoek naar de overige daders is nog in volle gang.

Zondag 15 december jl. is door de inzittenden van een auto een 16-jarige beroofd en mishandelt op de Holterweg. De politie is direct een onderzoek gestart, zie onderstaand bericht. Uit dit onderzoek is een 20-jarige man uit Vaassen als één van de vermoedelijke daders naar voren gekomen.
 

Hij kon donderdagmiddag rond 15.00 uur in Apeldoorn worden aangehouden.

De 20-jarige is voor verder onderzoek overgebracht naar het Politiearrestanten Centrum in Borne. Het onderzoekteam sluit meer aanhoudingen niet uit.


Persbericht 16 december 2013:

Jongen mishandeld en beroofd na stappen

Markelo

Een 16-jarige jongen uit Holten is in de nacht van zaterdag op zondag 15 december op de Holterweg door de inzittenden van een auto van zijn portemonnee en mobieltje beroofd. De politie is een onderzoek gestart en vraagt tips.

De jongen reed rond 05.00 uur na een avondje stappen op de fiets richting huis. Vlak voor de tunnel die onder de A1 doorgaat, ter hoogte van café De Poppe hoorde hij een auto hard remmen. Er kwamen enkele jongemannen uitzetten. Hij werd door hen geschopt en geslagen en van zijn portemonnee en mobieltje beroofd. Hierna gingen de daders er vandoor.

De jongen is naar huis gefietst en daar werd de politie gealarmeerd. Gezien het uitgeoefende geweld is de jongen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Verder informatie over zijn letsel ontbreekt.

De politie is een onderzoek gestart en van de dader is geen duidelijk signalement bekend. De auto wordt omschreven als een klein donkerkleurig model. De politie vraagt tips via 0900 – 8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen