zaterdag 20 oktober 2018 | Login

Trio aangehouden voor inbraak in auto

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 26 februari drie jongemannen aangehouden. Zij worden ervan verdacht in een auto aan de Plutoniumweg te hebben ingebroken.

Ontdekt

De politie kreeg omstreeks 05.25 uur een melding, dat er werd ingebroken in een auto. Men zou niet alleen in de auto zitten, maar ook de koplampen aan het demonteren zijn. Eenmaal ontdekt ging men er vandoor in een auto.

Twee aanhoudingen

De politie was in de buurt en zag de auto ter hoogte van de kruising Westenenkerweg met de Zilverweg. Op dat moment vluchten twee inzittenden uit de auto het park in, terwijl de auto weer verder rijdt. Het duo kon na een korte achtervolging worden aangehouden.

 

Weer aanhouding

Toen men de auto liet stoppen zag de bijrijder nog kans om de benen te nemen; de bestuurder werd aangehouden. De mannen komen uit Utrecht en omgeving. Een onderzoek naar de vierde man had geen resultaat. Het trio is ingesloten en de politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Koplamp zoek

Er werden meerdere spullen uit de auto en één koplamp teruggevonden. De tweede ontbreekt nog.

Mocht iemand getuige zijn geweest van de inbraak, meer informatie hebben of de komplamp vinden, dan is een belletje met 0900 – 8844 welkom.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen