woensdag 17 oktober 2018 | Login

Passantenonderzoek na overval

De politie heeft woensdagavond 5 maart in Apeldoorn, naar aanleiding van een overval op een tankstation een week daarvoor, een passantenonderzoek gehouden.

Passantenonderzoek

De politie hield woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur een passantenonderzoek op en rondom de Deventerstraat. In totaal spraken de agenten met zo’n 500 passanten. Aan hen werd gevraagd of zij in de week daarvoor mogelijk iets verdachts hadden gezien op de locatie. Het onderzoek leverderde enkele tips op, deze worden door de politie verder onderzocht.

Tijdens het passantenonderzoek werden ook flyers verspreid. In de flyer staat informatie over de overval en worden mogelijke getuigen opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Overval tankstation

Woensdagavond 26 februari werd rond 21.00 uur het tankstation aan de Deventerstraat overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen werden geld en sigaretten geëist. Toen de medewerkster dit niet gaf verliet de overvaller, zonder buit, het tankstation. Na de overval werd direct de politie gealarmeerd en onderzoek gedaan.

Getuigenoproep

De politie vraagt mensen die rond de tijd van de overval iets verdachts hebben gezien om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen