woensdag 17 oktober 2018 | Login

Bejaarde vrouw overvallen in woning

Een 86-jarige vrouw uit Apeldoorn is zondagochtend 1 juni overvallen in haar woning aan het Burgemeester Des Tombeplein. De overvallers zijn er met diverse spullen vandoor gegaan. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

De vrouw lag te slapen in haar woning in een appartementencomplex toen zij wakker werd van stemmen. Naast haar bed stond een man die haar bedreigde en haar beval in bed te blijven. Een andere man doorzocht de woning. Uiteindelijk gingen de twee er met diverse goederen vandoor. De vrouw zag hen weglopen in de richting van de Sprengenweg. Zij waarschuwde daarop buren die rond 06.00 uur de politie inschakelden.


Het slachtoffer heeft geen lichamelijk letsel opgelopen, maar is uiteraard erg ontdaan. De politie heeft direct een onderzoek, waaronder een sporen- en buurtonderzoek, ingesteld. Daaruit moet blijken hoe de mannen binnen zijn gekomen en wat er precies weg is genomen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van het incident. Personen die zondagochtend vroeg iets gezien hebben in de omgeving van het Burgemeester Des Tombeplein worden verzocht contact op te nemen met de politie in Apeldoorn via telefoonnummer 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen