maandag 15 oktober 2018 | Login

Politie onderzoekt doorrijding na aanrijding

De politie is een onderzoek gestart naar een doorrijding na aanrijding op donderdagmiddag 7 augustus op de Ruggeweg. Hierbij raakte een wielrenner licht gewond.

De politie kreeg rond 15.15 uur de melding dat op de Ruggeweg een aanrijding tussen een wielrenner en een auto had plaats gevonden en dat de automobilist was doorgereden.

Ter plaatse bleek dat een 41-jarige wielrenner samen met zijn zoon over de Berg en Dalweg reed. Hij werd hier ingehaald door een personenauto die direct daarna remde. De wielrenner kon een aanrijding net voorkomen en reageerde boos naar de automobilist. Beiden vervolgden hun weg. Korte tijd later fietste de wielrenner op de Ruggeweg , waar hij van achteren werd aangereden door de automobilist die hem op de Berg en Dalweg  in de problemen had gebracht.
De wielrenner viel en liep verschillende schaafwonden op. Zijn fiets werd zwaar beschadigd. De personenauto, een grijze Mercedes A- of B-klasse, reed vervolgens door zonder dat de bestuurder zijn identiteit bekend maakte.
 
De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met de inzittenden van de auto. Het betreft een man en een vrouw in de leeftijd tussen de 60 en 65 jaar oud. De man had grijs haar en de vrouw had een bril op. Getuigen die iets hebben gezien dat met dit incident te maken heeft, worden eveneens verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900 – 8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen