dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Viertal aangehouden voor openlijke geweldpleging en mishandeling

Zondagnacht 10 augustus werden een 19, 21 en twee 22-jarige mannen uit Deventer aangehouden en ingesloten voor openlijke geweldpleging en mishandeling bij een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat.

Het viertal zat met een groep op het terras bij een horecagelegenheid. Na 03.00 uur werden ze verzocht te vertrekken. Hier reageerde de groep echter niet op. Vervolgens trapte één van de mannen tegen een terrastafel aan. Ook werd er met stoelen gegooid. Een beveiliger duwde een van de mannen weg en gaf aan dat ze weg moesten gaan. Meerdere verdachten bemoeiden zich ermee en er ontstond een handgemeen met meerdere beveiligers. Vervolgens rende de groep weg. Na een korte achtervolging werden vier Deventernaren op de Kerklaan en Paslaan aangehouden. Een mogelijk vijfde verdachte kon niet worden aangehouden.
Er werd aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en mishandeling. De verdachten kunnen een proces-verbaal en een horecaontzegging tegemoet zien. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De mannen waren vermoedelijk eerder op de avond meerdere malen betrokken bij conflicten. Daarbij werd een 20-jarige Deventernaar aangehouden voor belediging van een politiemedewerker.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen