donderdag 18 oktober 2018 | Login

Winkeldief mishandelt man die aanhouding verricht

Een 22-jarige man met de Roemeense nationaliteit is zaterdagmiddag 16 augustus aangehouden voor winkeldiefstal. Daarbij mishandelde hij de 64-jarige man uit Apeldoorn die hem aanhield.

Personeel van een supermarkt aan de Asselsestraat zag twee personen, waarvan één twee volle tassen boodschappen bij zich had, de winkel verlaten zonder dat ze betaald hadden. Toen het personeel de mannen buiten de winkel aanspraken gingen ze er vandoor. Ze achtervolgden hen, maar raakten hen kwijt. De 64-jarige man, een bekende van het betreffende winkelpersoneel, zag dit gebeuren en ging op zijn fiets achter de man met de tassen aan. Toen hij hem aansprak sloeg de verdachte de man waardoor hij in eerste instantie ontkwam.

Op de De Ruyterstraat lukte het de man als nog om de verdachte aan te houden. Daar kon de politie de verdachte overnemen. De 64-jarige man heeft bij de aanhouding verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. De verdachte bleek goederen, waaronder diverse pakken babyvoeding, ter waarde van bijna €250,- te hebben weggenomen. De man is voor nader onderzoek ingesloten. De tweede verdachte is niet meer aangetroffen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen