woensdag 17 oktober 2018 | Login

Agent redt bejaarde vrouw uit woning Speciaal

Een agent in Apeldoorn heeft vrijdag 19 september een bejaarde vrouw gered nadat er fikse rookontwikkeling was ontstaan in haar woning aan de Snijdersplaats in Apeldoorn. De vrouw en de agent hebben rook ingeademd en kregen zuurstof toegediend. De vrouw is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

De agent kreeg rond 15.30 uur de melding dat er sterke rookontwikkeling zou zijn in een woning aan de Snijdersplaats in Apeldoorn. Bij de woning aangekomen bleek de keuken vol dichte rook te staan. Volgens een in de buurt zijnde glazenwasser zou er nog iemand in de woning aanwezig zijn. Deze man wees de agent de weg. De agent trof de bejaarde bewoonster op de grond aan. Zij was niet in staat op eigen kracht te woning te verlaten.

Hierop heeft hij haar uit de woning getild. Later werd hij hierbij door de glazenwasser geholpen. Zowel de agent als de bejaarde vrouw kregen rook binnen waardoor zij ademhalingsmoeilijkheden hadden. De agent kreeg ter plaatse zuurstof toegediend. De vrouw is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Vermoedelijk is een pannetje op het fornuis drooggekookt waardoor de forse rookontwikkeling is ontstaan.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen