maandag 15 oktober 2018 | Login

Man aangehouden voor mishandeling Speciaal

De politie heeft donderdagavond 2 oktober in Apeldoorn een 26-jarige man zonde vaste woonplaats aangehouden voor mishandeling en vernieling. De man zou drie personen, onder wie ook een politieagent, hebben mishandeld.

De politie ontving rond 21.00 uur een melding dat in een winkel aan de Asselsestraat een worsteling plaatsvond tussen een onbekende man en een medewerker. Hierbij zouden in de zaak ook vernielingen zijn aangericht.

 
Toen agenten ter plaatse kwamen werd de man door omstanders onder controle gehouden. Hij bleek na het incident vanuit de winkel richting de Korenstraat te zijn gelopen waar hij een voorbij fietsende vrouw, ruw van haar fiets had getrokken die hierdoor ten val was gekomen.
 
Omstanders hadden de man hierop, tot de komst van de politie, vastgehouden. Tijdens de aanhouding bleef de man zich hevig verzetten. Hij schopte hierbij ook één van de agenten in het gezicht.

De man is voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen