maandag 15 oktober 2018 | Login

Zuid - Vrouw aangehouden voor insluiping in woning

De politie heeft dinsdagmiddag 2 april een 33-jarige vrouw uit Den Bosch aangehouden voor insluiping in een woning.

De vrouw was rond 12.30 uur met een smoes een woning aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn binnengekomen. De 71-jarige bewoner vertrouwde het niet en toen naast de vrouw nog twee vrouwen zijn woning binnenkwamen, schreeuwde hij om hulp en vluchtte het drietal. Een gealarmeerde buurman wist de 33-jarige vrouw tot de komst van de politie vast te houden. De andere twee personen wisten te ontkomen.

De politie heeft de vrouw overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek is ingesloten. De politie heeft de insluiping in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen. Wat bij de insluiping is weggenomen wordt nog onderzocht.

Eén van de personen die wist te ontkomen was een getinte vrouw van rond de 50 jaar oud. Ze droeg een hoofddoek en een lange zwarte jas en is rond de 1.65 meter lang.

De politie heeft nog een Burgernetbericht en een tweet verstuurd, maar dit leidde nog niet tot de aanhouding van de andere twee vrouwen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen