dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Zuid - Politie zoekt getuigen ongeval

De politie zoekt getuigen van een ongeval waarbij een 64-jarige fietser uit Apeldoorn een beenbreuk opliep nadat hij in botsing kwam met een busje.

Het ongeval vond plaats op het kruispunt Snipweg, Oude Beekbergerweg en Valkenweg in Apeldoorn op vrijdag 20 september rond 13.00 uur. De fietser naderde het kruispunt over de Oude Beekbergerweg. De bestuurder van het busje, een 26-jarige Apeldoorner, kwam uit de Snipweg en wilde oversteken richting de Valkenweg. Bij het oversteken van de Oude Beekbergerweg kwamen de bestuurder van de bus en de fietser met elkaar in botsing.
Hierbij liep de fietser beenletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en zoekt getuigen.

In het bijzonder wil de politie graag in contact komen met een automobiliste die vanuit de Valkenweg richting Snipweg reed en het ongeval vermoedelijk heeft zien gebeuren. Deze automobiliste, en eventuele andere getuigen, wordt gevraagd de politie te bellen via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen