dinsdag 23 oktober 2018 | Login
De politie heeft de afgelopen dagen drie personen aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijfspand aan de Paramariboweg in Apeldoorn.

Een getuige had in de nacht van dinsdag op woensdag 23 oktober twee mannen met een auto gezien die zich verdacht gedroegen rondom het bedrijfspand. De gealarmeerde agenten troffen op het bedrijfsterrein een 28-jarige Vaassenaar. Hij voldeed aan het doorgegeven signalement en was in het bezit van inbrekersgereedschap. De Vaassenaar is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is de man met een dagvaarding heengezonden.

Agenten zagen bij verder onderzoek, in de omgeving van het pand, de auto van het tweetal staan. In deze auto zat een 22-jarige Apeldoornse die lag te slapen. Daarnaast werd in de auto inbrekersgereedschap gevonden. De vrouw is hierop eveneens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de inbraak en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De vrouw is na verhoor heengezonden.

Donderdagochtend 24 oktober heeft de derde persoon, een 27-jarige Apeldoorner, zich op verzoek van de politie op het politiebureau gemeld. Ook hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de inbraak en is aangehouden. De Apeldoorner is na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

De politie maakt proces-verbaal op.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen