maandag 15 oktober 2018 | Login

Sprenkelaar - Getuigen gezocht explosie en brand op balkon

In de nacht van maandag op dinsdag 10 september vond op het balkon van een woning aan de Aristotelesstraat een kleine explosie plaats waarna brand ontstond. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen.

Rond 00.30 uur vond er op het balkon van de woning een kleine explosie plaats waarna er brand ontstond. De politie en brandweer werden gealarmeerd maar de bewoners wisten de brand, voor de komst van de brandweer, zelf te blussen. Waardoor de explosie ontstond en of er mogelijk door onbekenden iets op het balkon is gegooid is nog onduidelijk en zal worden onderzocht.

Door de knal van de explosie werden meerdere buurtbewoners wakker. Bij het incident is niemand gewond geraakt. Wel raakten enkele ruiten beschadigd en ontstond door de bluswerkzaamheden waterschade.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek. Zij zoekt getuigen die mogelijk meer weten van de explosie en de daaropvolgende brand. Ook als u voorafgaand aan het incident in de omgeving een verdachte situatie hebt gezien, vragen wij u contact op te nemen met de politie. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen