vrijdag 19 oktober 2018 | Login

Sprekelaar - Getuigen gezocht van woningoverval (Update)

Woensdagochtend 16 oktober heeft er een overval plaatsgevonden op een woning aan de Aristotelesstraat. Bij de overval is gedreigd met een vuurwapen of iets wat hier op lijkt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 08.45 werd bij de woning aangebeld waarna twee mannen de woning binnendrongen en met een vuurwapen dreigden. Na een strubbeling vluchtten de overvallers, zonder buit, de woning uit.

Inbeslagname auto

De politie deed in de woning en de directe omgeving onderzoek. Hierbij werd ook een speurhond van de politie ingezet. Aan de hand van getuigenverklaringen en verder onderzoek heeft de politie een geparkeerde auto aangetroffen die mogelijk door de overvallers gebruikt is. Deze auto is voor verder onderzoek in beslag genomen. Het buurtonderzoek is inmiddels afgerond en heeft al diverse aanknooppunten opgeleverd. Deze worden momenteel verder onderzocht.

Getuigenoproep

De politie vraagt mogelijke getuigen van de overval om contact op te nemen met de politie. Mogelijk heeft iemand rondom het tijdstip van de overval een verdachte situatie gezien. De twee overvallers hadden een getint uiterlijk en droegen zwarte kleding, een bivakmuts en handschoenen. Eén van de mannen is rond de 1.70-1.75 meter lang en heeft een opvallend tenger postuur. De tweede man is rond de 1.75-1.80 meter lang en heeft een normaal postuur. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen