maandag 15 oktober 2018 | Login

Onderzoek naar zware mishandeling stopgezet

De recherche heeft het onderzoek naar een zware mishandeling, eind juni gepleegd op de Hoofdstraat in Apeldoorn, helaas stop moeten zetten wegens gebrek aan aanwijzingen die kunnen leiden tot de dader of daders.


De mishandeling vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 29 juni, ter hoogte van de Korenstraat. Een 38-jarige Apeldoorner werd die nacht rond 03:40 uur op straat aangetroffen. Hij had ernstige verwondingen in zijn gezicht en gaf aan dat hij was mishandeld.


Het slachtoffer kon slechts een summiere verklaring afleggen over wat hem overkomen was. Hij was nog wel in het bezit van zijn persoonlijke bezittingen en was dus niet beroofd. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is vastgesteld dat de Apeldoorner zwaar hoofdletsel had opgelopen, waaronder diverse breuken in zijn gezicht.


Onderzoek recherche

De recherche stelde direct een uitgebreid onderzoek in om vast te stellen wat er met de man gebeurd is. Diverse getuigen zijn gehoord en ook de camerabeelden in het uitgaansgebied zijn bestudeerd. Helaas hebben alle inspanningen er niet toe geleid dat er zicht kwam op de dader of daders.


De politie doet als laatste nogmaals een dringend beroep op mogelijke getuigen of tipgevers die iets hebben gezien of meer weten over deze mishandeling, om zich alsnog te melden bij de politie. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen