dinsdag 16 oktober 2018 | Login

Loenen - Duo aangehouden voor inbraak in supermarkt

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 3 april een 17-jarig meisje en een 45-jarige man, beiden zonder vaste woonplaats, aangehouden voor inbraak in een supermarkt.

Getuigen hadden gezien hoe er rond 03.45 uur door een viertal personen werd ingebroken in de supermarkt aan de Eerbeekseweg in Loenen (Gld) en zij waarschuwden de politie. Voor de komst van de politie was het viertal al in twee verschillende auto’s gevlucht.

Op de A1 ter hoogte van Kootwijk troffen agenten één van de auto’s aan en gaven de bestuurder een stopteken. De twee inzittenden, de man en het meisje, zijn vervolgens aangehouden op verdenking van de inbraak.
Ze zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verder onderzoek zijn ingesloten. De auto is voor verder onderzoek in beslag genomen.

Bij de inbraak in de supermarkt is men door het forceren van een glazenpui binnengekomen en is er tabakswaren weggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de identiteit van de inbrekers die wisten te ontkomen.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen