donderdag 18 oktober 2018 | Login
De politie heeft op maandag 7 januari een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt in een flat aan de Kalmoesstraat in Apeldoorn. Agenten controleerden de woning naar aanleiding van klachten over wateroverlast. Drie mannen zijn aangehouden. De hennepplanten zijn in beslag genomen en vernietigd.

De politie kreeg rond 19.30 uur een melding van wateroverlast in een flatgebouw aan de Kalmoesstraat. Agenten stelden een onderzoek in en troffen ongeveer 170 hennepplanten aan in één van de appartementen in het gebouw. Er waren ook een 25-jarige man uit Deventer en een 26-jarige man uit Apeldoorn aanwezig. Zij zijn aangehouden en naar het politiebureau gebracht.
Om 20.45 uur kwam een derde man de woning binnen. Het gaat om een 30-jarige uit Apeldoorn. Toen hij de agenten zag, ging hij er direct vandoor. Hij kon later worden aangehouden op de Schopenhauerstraat. Ook hij is naar het politiebureau gebracht. De hennepplanten en kweekbenodigdheden zijn in beslag genomen en vernietigd. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Laat een reactie achter

Reacties zijn meer dan welkom. Echter: reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd.

Willekeurige afbeelding

Geen afbeeldingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om het nieuws niet te missen